Povodom 2. oktobra, Dana Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije Crne Gore, u Bečićima su počeli sedmi Sportsko rekreativni susreti koje organizuje Sindikat Uprave policije Crne Gore.

Ovu trodnevnu manifestaciju su svečano otvorili najveći funkcioneri Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije Crne Gore. Učešće u susretima je uzelo čak preko 450 članova sindikata Uprave policije iz cijele Crne Gore kao  i mnoge delegacije iz susjednih država.

- Ovogodišnje Susrete sindikat Uprave policije organizuje poslije trogodišnje pauze a druženje će biti obogaćeno sa dosta sportskih displina, kako rekreativne tako i takmičarske prirode. Posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji ,,Beppler&Jacobson Montenegro” koja je jedina prepoznala važnost našeg događaja i pomogla da se susreti održe - kazao je predsjednik sindikalne organizacije opštine Kolašin Radoš Glavičanin.

Sportsko-rekreativni susreti će trajati od 29. septembra do 2.oktobra a pratiće ih uz druženje i takmičenje u streljaštvu, malom fudbalu, odbojci na pijesku, šahu, bacanju kugle, pikadu, stonom tenisu, navlačenju konopca i basketu.

30.septembar