Savez sindikata Crne Gore reagovao je na navode  bivšeg predsjednika OSP Bijelo Polje Bogdan Krgović da Sindikalno povjereništvo Bijelo Polje pri Savezu sindikata Crne Gore ne radi i da radnici iz tog grada nemaju kome da se obrate.

Sadija Bahović iz stručne službe u Sindikalnom povjereništvu Bijelo Polje demantovala je izjavu Krgovića.

 "Izjava Krgovića je čista dezinformacija. Prije svega sva sindikalna povjereništva pri SSCG rade na teritoriji Crne Gore i u njima rade stručne službe. Član te službe sam i ja u Bijelom Polju. Tačno je da se radnici obraćaju i da ima dosta problema u Bijelom Polju, ali uvijek naiđu na odličnu saradnju sa nama i mi im uvijek pomažemo. Oni nijesu nezadovoljni našim radom ili nečim drugim jer su naša vrata za radnike širom otvorena. Krgovićeva izjava je njegov lični stav i ostali zaposleni u našem povjereništvu ne misle tako", kaže Bahović.

Ona je naglasila da je rad u Sindikalnom povjereništvu Bijelo Polje isti i prije i poslije Krgovića.

 "Svaki radnički zahtjev mi proslijedimo ili pravnoj službu koju imamo ovdje ili prema Savez sindikata u Podgorici ili nekoj drugoj instituciji ukoliko je potrebno. Imamo dobru saradnju sa SSCG posebno mi iz Bijelog Polja. Bilo koji zahtjev koji stigne od radnika mi ga odmah procesuiramo i tako se završava. Isto tako imamo izvanrednu saradnju sa Fondom rada kako bi naši radnici bili obaviješteni oko naplate", zaključila je Bahović.

enfrdeitrusles

UČLANI SE

PRAVNA POMOĆ

DOO Rekra

DOO ZA REKREACIJU, ODMOR I BANJSKO LIJEČENJE RADNIKA ''REKRA'' PODGORICA

REKRA

SZ Pljevlja

Služba zaštite Pljevlja

SZ Pljevlja